Bijdrage Rabobank Gooi- en Vechtstreek 'Het Lokaal van de Toekomst'

IMG 3603 NiekenMarscha.jpg 002De Vrienden van de Bosbergschool zijn de Rabobank Gooi en Vechtstreek zeer dankbaar voor hun zeer gulle bijdrage om Het Lokaal van de Toekomst van de Bosbergschool mogelijk te maken.

Tijdens de "Week van de Coöperatie" van de Rabobank Gooi en Vechtstreek hebben Niek Janssens (Voorzitter) en Marscha van der Wilt (Secretaris) op maandag 30 oktober in theater Spant! in Bussum een cheque van maar liefst €5.000 in ontvangst mogen nemen. 


 

Rapper, cabaretier en tv-presentator Ali B verzorgde tijdens deze avond een speciaal optreden. 

Wij zijn als Bestuur en school zeer verheugd met deze bijdrage en hopen dat de steun van de Rabobank ook andere ouders en bewoners van Hollandsche Rading enthousiasmeert om een bijdrage te geven zodat het Lokaal van de Toekomst op korte termijn gerealiseerd kan worden”

Schenken/doneren, hoe werkt dat precies?

Belastingvoordeel door ANBI-status

Stichting Vrienden van de Bosbergschool heeft een ANBI status gekregen, waardoor giften (onder bepaalde voorwaarden en condities) fiscaal aftrekbaar zijn. Een ANBI is een (charitatieve, culturele, kerkelijke, wetenschappelijke, levensbeschouwelijke of andere) instelling die het algemeen belang dient. De Belastingdienst beoordeelt aan de hand van de statuten en de werkelijke werkzaamheden van de organisatie of deze als ANBI kan worden gekwalificeerd. Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als ANBI hoeven geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen.  Lees meer...